Opinió

Un nou repte!

Estimats socis de PIMEC Comerç. És un honor dirigir-me a vostès com a nou president de la sectorial de comerç de PIMEC. Arribo a aquest càrrec amb la responsabilitat d'impulsar positivament els nostres establiments de proximitat i les nostres comunitats.

Reforcem aliances

Després del dinar jo era un sac de sentiments enfrontats; la proposta del president m'havia deixat astorat, sorprès i íntimament content, però la resposta que ell volia encara no li podia donar. Li vaig demanar que em donés temps, poc, per posar en ordre no només l'oferiment que m'havia fet, sinó tot el plantejament estratègic que s'obria en funció de la meva resposta.

¿El asociacionismo está en peligro?

En el anterior boletín hablaba de las dificultades que había al sector del comercio para encontrar relevo generacional y una de las conclusiones que apuntaba era la carencia de rentabilidad hacia el esfuerzo que teníamos que hacer para echar un pequeño negocio adelante. Esto, evidentemente, se traducía en un cierre sin continuidad de los negocios y, por lo tanto, de su desaparición.

L'associacionisme està en perill?

En l'anterior butlletí parlava de les dificultats que hi havia al sector del comerç per trobar relleu generacional i una de les conclusions que apuntava era la manca de rendibilitat envers l'esforç que havíem de fer per tirar un petit negoci endavant. Això, evidentment, es traduïa en un tancament sense continuïtat dels negocis i, per tant, de la seva desaparició.

Relevo generacional

Hoy cuando hablamos entre empresarios o asistimos a una reunión donde se habla de comercio uno de los puntos que es recurrente es la dificultad que tenemos en general para encontrar una continuidad en nuestros negocios después de que nosotros nos jubilemos o simplemente queramos plegar.

Relleu generacional

Avui, quan parlem entre empresaris o assistim a una reunió on es parla de comerç, un dels punts que és recurrent és la dificultat que tenim en general per trobar una continuïtat als nostres negocis després que nosaltres ens jubilem o simplement vulguem plegar. Com podem traspassar allò que ens ha costat tant crear o altres vegades mantenir d'una manera més senzilla?

Hay que mirar adelante

Volvemos a estar aquí, hemos pasado el verano y ahora toca empezar curso y, como siempre, con ilusión renovada y esperando que este sea mejor que el anterior.

Cal mirar endavant

Tornem a ser aquí, hem passat l'estiu i ara toca començar curs i, com sempre, amb il·lusió renovada i esperant que aquest sigui millor que l'anterior.

Tenim molt més per oferir

‘Ajudem al petit comerç’,Dona suport al comerç local’, ‘Sense comerç no hi ha llum als carrers’, ‘El comerç genera llocs de treball’, ‘El petit comerç dona vida a les ciutats’, ‘Ara més que mai estem amb el comerç del barri’, ‘No deixis morir el teu comerç’...

De lado a lado

La sociedad normalmente transcurre dentro de unas líneas bastante amplias que dan juego a diferentes corrientes e ideas diversas, fuera de estas amplias líneas. Y tenemos unas líneas paralelas mucho más estrechas por donde circulan los extremismos que constantemente luchan para entrar dentro del sector más amplio para dominarlo.

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.