Direcció general de pimes

Direcció general de pimes

Certificate Education. Impulsa i consolida la teva trajectòria professional cap a l’excel·lència. 

A PIMEC volem formar millors empresaris. Amb aquests objectiu desenvolupem el Programa de Direcció General de Pimes que permet l’aprenentatge permanent sota la norma SGE 900, que fixa els requeriments per a la gestió experta d’empresa i la pressa de decisions.

L'estàndard internacional SGE 900, reconegut a més de 70 països, assegura els màxims nivells en direcció i estableix el desenvolupament i millora contínua de la qualificació, competitivitat, productivitat i innovació dels professionals vinculats en l'exercici o en la prestació de serveis en l'àmbit de la Direcció, la Gestió i la Presa de Decisions empresarials.

Dirigir una empresa requereix d’una gran quantitat de coneixements tècnics tant a nivell empresarial com de desenvolupament personal. La realització del Programa permet adquirir-los, mantenir-los i assegurar-se la capacitat de la seva aplicació.

Certificat sota auditoria per Applus

    

Què és la SGE900?

La SGE 900 és una norma referencial a nivell Internacional en Direcció experta d’empreses, que identifica i determina els requeriments, competències, tècniques i processos clau per a dirigir de forma experta i responsable, el que permet proporcionar els coneixements, criteris de realització, instruments i destreses per al desenvolupament i l’avaluació de l'aptitud dels professionals, en l'àmbit de la Direcció d'Empreses.

La SGE 900 és aplicable a tots els actors i agents implicats en el creixement i ocupació de les empreses, independentment de la mida, tipus o sector d'activitat, i ofereix transparència, rendiment i garanties en benefici de les empreses, dels seus clients i de la societat en general.

Fases del Programa

  1. Qualificació: Desenvolupament i actualització dels coneixements i competències transversals i específiques necessàries per a la Direcció.
  2. Certificació (opcional): Preparació i acompanyament per l’acreditació davant l’entitat certificadora.
  3. Acompanyament: Desenvolupament professional continu amb accés a plataforma en cloud, que inclou solucions tecnològiques per a la presa de decisions que t'acompanyaran en l'exercici professional, incrementant el teu valor professional i el de la teva organització.

A qui va adreçat el Programa?

A professionals amb experiència desenvolupant funcions de direcció d’empreses que desitgin impulsar i consolidar la seva trajectòria professional cap a l’excel·lència, obtenint una visió global i integradora de l’organització i dels factors determinats per la seva supervivència, consolidació i creixement sostingut.

Requisits d’accés

És necessari tenir una experiència mínima de 5 anys en la direcció d’empreses. Aquest programa és perfectament compatible i complementari amb qualsevol titulació prèvia i també apte per a professionals sense aquesta titulació formal. 

 

Tota la informació d'aquest programa ofert per PIMEC i Applus+ AQUÍ!

Consulta l'agenda per assistir a la pròxima presentació del Programa. 

<-- Torna a la pàgina principal dels serveis de Gestió del talent

 
 
Realización servicio: 

Nos adaptamos a tus necesidades, te ofrecemos diferentes posibilidades para que puedas utilizar el servicio cómodamente.

Sede
Delegaciones
In-company
Consultas telefónicas
Documents descarregables: 
Compartir: linkedin share button
Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.