Private Capital Financiapyme

Private Capital Financiapyme
La inversió privada en pimes és una de les millors opcions de capitalització

Consolidades, juntament amb les jornades Mercado Financiapyme, com la millor oportunitat al mercat per trobar inversors i empreses en cerca de finançament

Reunions amb assistència limitada a les quals podran participar tant empreses amb necessitat de dimensionar-se, com empresaris i/o inversors interessats a conèixer les possibilitats diverses d'obtenir una alta rendibilitat invertint en pimes.

A diferència d'altres despatxos i consultores, com a agent social PIMEC manté unes relacions amb les institucions públiques estatals i internacionals que li permeten accedir a la informació detallada del finançament i el capital que aquestes ofereixen, i fins i tot participa activament en el seu disseny. Possibilita l'accés de les empreses a la totalitat de xarxes d'inversors existents col·laborant de forma estreta amb les institucions que les gestionen per tal de trobar les millors opcions per capitalitzar les empreses pimes.

* Consulta els nostres serveis complementaris en l’àrea de finances: Mercado Financiapyme i Optimització financera.

 

<-- Torna a la pàgina principal dels serveis de Finances

Realización servicio: 

Nos adaptamos a tus necesidades, te ofrecemos diferentes posibilidades para que puedas utilizar el servicio cómodamente.

Sede
Delegaciones
In-company
Consultas telefónicas