Què està passant?

Ara resulta que la carn vermella és insana i perjudicial per a la nostra salut. Ah! Però diuen que la carn artificial és boníssima i saníssima, i tots sabem que això és mentida. Crec, sincerament, que ja és hora de plantar-nos i començar a protestar. A dir la veritat i desemmascarar aquests lobys que volen que perdem la nostra sobirania alimentària i que depenguem d'ells.

Són molts els factors que ja estan actuant i, que, coordinats poden fer que ens trobem davant d'una situació sense retorn. Les fortes campanyes mediàtiques explicant mentides sobre el veganisme, la sequera, com estan de bons els cucs, la carn i el peix fets amb impressora 3D, l'augment de l’energia que fa més difícil la producció primària, l'excés de lleis i diferents normatives mediambientals, sanitàries, fiscals, laborals...en definitiva, traves i costos per fer inviables la producció de la nostra pagesia i de la nostra ramaderia. Cal parlar clar, dintre de les nostres possibilitats, cridant si cal, i utilitzar tots els mitjans que tenim al nostre abast, sobretot el boca-orella. Hem de dir a la societat actual que anem malament, que cal reaccionar, que no podem deixar que ara, que ja controlen les nostres finances, ens vulguin controlar l'alimentació.

Som conscients que tenim davant forces econòmiques potents i les hem de desemmascarar. No serà fàcil, només demano que no defallim i defensem un model de vida magnífic, el nostre!

 

Àlex Goñi i Febrer
President de PIMEComerç

 

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.