Canvis = futur

Finalment i després de moltes setmanes esperant, sembla que avui tindrem investit el Sr. Pere Aragonès MH President de Catalunya, i això és bo. Dic que és bo perquè l'estabilitat sempre ha estat bona companya de l'economia i en general del desenvolupament social. Portàvem massa mesos amb un govern interí atípic i fluix; cal, doncs, formar un govern, tal com demanàvem des de Pimec, fort i estable.

Fort perquè la situació actual requereix la solidesa necessària per prendre decisions que ens ajudin a sortir amb força de la pandèmia, i estable perquè si hem de pensar en el futur l'estabilitat és molt necessària, cal donar seguretat als futurs inversors i garantir la tranquil·litat econòmica i social als nous projectes que es vulguin instal·lar a casa nostra.

Per altra banda, el fet que noves persones entrin a formar part d’aquest nou Govern no deixa de ser un factor d’incertesa per a tots els que des de les nostres organitzacions hem estat treballant amb persones que potser no continuaran o que seran canviades de lloc i responsabilitat. Ara caldrà conèixer noves formes de fer, noves maneres de relació i, per sobre de tot, noves línies polítiques, si és que n'hi ha.

També cal agrair la seva tasca a tots aquells que no seran en el nou Govern i que durant tots aquests anys ens han ajudat i han col·laborat a fer-nos més planera la nostra relació amb l'administració; els recordarem amb gran estima.

Ara, però, toca futur i nosaltres, com sempre, esperem poder ser col·laboradors lleials del nou Executiu i treballar conjuntament per elaborar projectes que reforcin el teixit empresarial de Catalunya.   

 

 

Àlex Goñi i Febrer

President de PIMEComerç

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.