Eleccions

Sí, de cop i volta estem plenament posats en un mes de febrer que lluirà amb orgull que és el mes de les tres eleccions: a la Generalitat, al Barça, i a Pimec. Les tres són importants, no cal dir-ho; les del Barça perquè un dels precandidats, l'Emili Rousseau, és vicepresident de Pimec i perquè, en el fons, també estan envoltades de tocs polítics i de sensacions radicals; a la Generalitat perquè del resultat dependrà en gran part el nostre futur, tant social com econòmic. Jo particularment no estic d'acord que votem sense tenir garanties de saber on anirà el nostre vot, els pactes postelectorals fan molt fràgil la nostra decisió i donem a ulls clucs uns vots a uns partits perquè hi negociïn, cosa que sovint desvirtua la nostra voluntat. Davant d'un nombre tan important d’opcions una segona volta seria més aclaridora de cara als votants i, per tant, més democràtica. I també tenim eleccions a casa nostra: dimarts la Junta Directiva va aprovar la proposta del president Josep González de convocar eleccions.

Com sabeu, el Comitè Executiu i la Junta Directiva vam aprovar que l'Antoni Cañete es presentaria com a candidat, i en el cas que hi hagi més d'una candidatura les eleccions se celebrarien el 23 d'aquest mes. Jo crec sincerament en el Toni, és la persona que necessita Pimec i personalment intentaré que les organitzacions de PIMEComerç apostin clarament per la seva candidatura.

Els processos electorals sempre són engrescadors: pactes, renovacions, futur; mitjançant els vots premies o castigues a qui es presenta i decidim com volem que es desenvolupin aquelles coses que ens envolten i que fan que la quotidianitat agafi un aire solemne, transcendent, i això és bo. 

Cal votar, és un dret que tenim i l'hem d'exercir; meditem i votem! 

 

Alejandro Goñi i Febrer

President de PIMEComerç

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.