Compra i venda d’empreses

Compra i venda d’empreses
Comprar per créixer; transferir per continuar

Multitud d’empreses i persones interessades en adquirir empreses s’han dirigit a nosaltres per reorientar la seva activitat o convertir-se en empresaris.

El nostre equip treballa per identificar empreses que encaixin en el perfil facilitat pel comprador, realitzen una primera aproximació per sondejar la intenció de venda i els possibles escenaris desitjats i t’acompanyem en tot el procés de compra i venda.

PIMEC, com a entitat patronal, defensa els interessos de les empreses en el procés de venda i aporta el valor afegit de realitzar una mediació entre les dues parts que garanteixi l’èxit de l'operació. També la relació amb altres entitats associatives ens permet localitzar empreses per tot l'estat i aconseguir informació detallada de la seva activitat que és de difícil accés i molt valorada per part del comprador. La relació amb les empreses ens permet tenir un acostament i un coneixement de valor a l’hora de conèixer la voluntat real de compra i venda.

  • Cerca de la millor oportunitat empresarial que ofereixi el mercat.
  • Acompanyament i suport en tot el procés de gestió i negociació entre les parts.

 

<-- Torna a la pàgina principal d'Estratègia Empresarial. 

Realización servicio: 

Nos adaptamos a tus necesidades, te ofrecemos diferentes posibilidades para que puedas utilizar el servicio cómodamente.

Sede
Delegaciones
In-company
Consultas telefónicas
 

Te puede interesar

Private Capital Financiapyme
La inversió privada en pimes és una de les millors opcions de capitalització
La teva oportunitat per donar-te a conèixer davant les principals entitats financeres