Per fi, interlocutors!

Doncs sí, el passat dimecres a l’Ajuntament de Barcelona el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, va presentar el seu equip davant de tot el sector econòmic de Barcelona: el sector del comerç, la restauració, empreses culturals, hotels, apartaments, escoles de negoci, patronals, sindicats, aeroport, port, Fira de Barcelona, Cambra de Comerç, disseny, en definitiva, totes aquelles entitats que en les seves diferents formes treballen per la ciutat, per la seva millora a nivell turístic i també per intentar crear més llocs de treball de qualitat.

Personalment crec que és un equip fort i equilibrat, la incorporació de les activitats culturals vistes des de la perspectiva econòmica és una molt bona decisió.

Certament va ser un encert, és com donar-li aigua a una persona que ha estat cinc anys en un desert; perquè en efecte, hem estat en un desert sense trobar la mà amiga que ens ajudés a sortir-ne.

Ara la mà l’ha posat el Sr. Collboni i nosaltres, tots, li ho agraïm; cal parlar i que les parts entenguin el llenguatge. Això no vol dir que t'hagin de donar la raó, però sí donar-te raons per no donar-te-la.

Esperem que aquesta nova etapa ens porti al treball conjunt i als acords en positiu perquè el turisme i el comerç, amb tot el que els envolta, puguin ser un element cabdal en la millora de la nostra ciutat. Per PIMEComerç no quedarà; estem, com sempre hem estat, a disposició d'aquest treball conjunt i de la nostra ciutat.

 

Àlex Goñi  i Febrer
President de PIMEComerç

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.