Sensacions i percepcions

Avui, que ens estem posicionant tots en el món digital, un lloc fred, insensible i asèptic però necessari, cal, més que mai, recuperar i fer servir les sensacions i les percepcions que sempre han fet de l’ésser humà una peça diferent i superior, i utilitzar-les conjuntament amb les noves tecnologies.

 

És evident que a nosaltres ens agrada la seguretat i el confort, és lògic; els protocols, els fulls de ruta i el "políticament correcte" estan convertint els raonaments i les decisions de les persones en respostes automàtiques, sense marge per expressar, a vegades, reaccions més humanes, diferents, arriscades. Aquesta realitat està canviant, a poc a poc, la nostra manera de relacionar-nos.

 

Segurament la manca de coneixements globals ens porta a buscar aquesta zona de confort, totes les decisions han de portar el preceptiu estudi dels "experts". En el món del comerç moltes de les decisions que es prenen es basen en les sensacions o les percepcions que podem tenir en el moment d’adoptar-les, i, francament, no ens va tan malament.

 

Cal sortir d'aquesta bombolla que ens oprimeix la creativitat i que burocratitza les respostes, cal tornar a ser valents i arriscar-nos per fugir d'una tela d'aranya que ens va convertint més en autòmats que en éssers humans. Deixem-nos portar per les sensacions i les percepcions i viurem més lliures.

 

Álex Goñi i Febrer
President de PIMEComerç

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.