Eleccions a la vista

Doncs sí, ja tenim les eleccions nacionals, municipals, les europees i algunes autonòmiques amb data marcada i, per tant, sobretot pel que fa a les municipals, la campanya ja començada.

 

Això crec que ens ha de fer reflexionar a tots els comerciants, ara és l’hora de passar comptes i de premiar aquells grups polítics que han afavorit de veritat els petits comerciants; s’ha de tenir memòria i exercir d’una manera clara el nostre dret a ser crítics, si més no, votant.

 

Ara vindran dies d’estimació i de fer veure que ens escolten, que ens entenen. Ens repetiran que som vitals per a l’economia del país, que vertebrem les ciutats i els pobles, que som el tant i el quant del PIB i de l’ocupació, i que si això i que si allò altre, i passat el dia de les eleccions a molts d’ells no els veurem mai més.

 

Nosaltres fem de comerciants sempre; ells, de polítics durant un temps; uns més que altres, evidentment, i molts amb veritable esperit de servei i de ser útils a la societat, sort d’això.

 

Estic convençut que aquestes municipals seran diferents, cal veure la quantitat de noves formacions, de nous noms i de noves cares. Això, que en principi pot semblar positiu, crec que en el fons determina una certa renúncia a actuacions passades amb noms antics, una certa por que s’associïn els plantejaments futurs amb d’altres d’històrics no gaire clars.

 

Nosaltres, PIMEComerç, anirem fent memòria d’aquelles actuacions que s’han fet o no en favor dels petits comerciants, també elaborarem un dossier amb les nostres demandes a tots aquells grups que en vulguin ser receptors. Creiem que tenim molta feina a fer i esperem que ens ajudin, políticament, a tirar-la endavant.

 

 

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.