PIMEC Auto

Des de Pimec Mediació d’Assegurances t’oferim una assegurança d’automòbil adaptada a les teves necessitats: ja sigui a tercers, a tot risc o amb franquícia. Amb el nostre comparador cerquem la millor opció asseguradora entre les companyies més solvents del mercat i al millor preu.

Sol·licita més informació sense compromís omplint el formulari o trucant al telèfon gratuït 900 10 49 68 i un assessor expert t’atendrà.

<<Tornar a la pàgina principal de serveis d'assegurances

 

“PIMEC MEDIACIÓ D’ASSEGURANCES” és un servei prestat per PYME MEDIACIÓN CORREDURÍA DE SEGUROS, S.L., NIF B–63.832570, inscrita al Registre de Mediadors de la DGSFP, número de registre J-2.495. Pòlissa de RC i capacitat financera d’acord l’article 157 del RDL 3/2020 de transposició de la Directiva (UE) 2016/97 sobre la distribució d’assegurances.  Domicili Social: Viladomat, 174, Barcelona.   La Confederació Empresarial “PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA” actua com a col·laborador extern de PYME MEDIACIÓN CORREDURÍA DE SEGUROS, S.L.

 

 

Realización servicio: 

Nos adaptamos a tus necesidades, te ofrecemos diferentes posibilidades para que puedas utilizar el servicio cómodamente.

Online
Compartir: linkedin share button
Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.