Internacionalització

Internacionalització

Benvingut a l'àrea d'internacionalització de PIMEC!

Saps que tens grans oportunitats als mercats internacionals? I saps que, com a pime, també hi pots accedir? Trenca fronteres!

Si estàs pensant a iniciar la venda a l’estranger o a incrementar-la a altres països, des de l’àrea d’internacionalització de PIMEC t’hi volem acompanyar.

Som un equip jove, dinàmic i multidisciplinari, i expert en comerç internacional, que et dona suport a mida i adaptat a les necessitats i recursos de la teva empresa.

En quina fase d’internacionalització et trobes? Sigui quina sigui, tenim el servei que més s’adapta a tu.

 

 

PREPARA'T

No has exportat mai o has tingut alguna venda internacional puntual, i estàs pensant a començar a exportar de manera regular? Prepara’t i llança’t al món!

 

EXPANSIONA'T

Estàs exportant i necessites suport per augmentar les teves vendes i/o ampliar el nombre de mercats en els quals estàs treballant? Compta amb el nostre suport i Expansiona’t! 

 

 

CONSOLIDA'T

Ja exportes i tens vendes destacables en un mercat en concret, però necessites suport en destí o implementar-t’hi? Fes un pas més i Consolida’t! 

 

 

T’oferim diferents solucions en l´àmbit internacional que poden ser del teu interès:

 

· NOVETAT! Tramitació de subvencions per a la internacionalització. Comptem amb un equip especialitzat en la tramitació i justificació de subvencions públiques per a tu.

· SUBVENCIONS del 100% per a la internacionalització. - Convocatòria 2023 - OBERTA. ACCIÓ, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, està a punt de fer pública una nova convocatòria de cupons a la competitivitat empresarial, amb un ajut del 100% del seu cost.

· Consultoria en l'àrea d'internacionalització. T’ajudarem a orientar-te i resoldre la teva consulta a través dels nostres tècnics i la nostra xarxa de col·laboradors experts. Servei exclusiu i gratuït* per a socis de PIMEC.

· Recerca de proveïdors a Turquia. T’animem a participar en les diverses fires que es duran a terme pròximament, amb possibles ajuts en despeses de viatge.

· Programa EXPORTA. Un programa específic de tres fases i 6 mesos de durada, per a un màxim de 10 empreses sòcies. Consulta’l aquí

 

Amb la col·laboració: 

 
 
Responsable de l'àrea d'internacionalització
 
 
Míriam Sabaté    

 

 

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.