Estratègia empresarial

En l’àrea estratègica ens centrem, sobretot, a ajudar-te i acompanyar-te en la presa de decisions i en l’execució d’accions i programes que assegurin la continuïtat del teu negoci.

Per al teu dia a dia, recorda que et pots posar en contacte amb nosaltres quan ho necessitis. A més, com a soci, també pots demanar una entrevista amb experts per videoconferència, en què els nostres professionals t’assessoraran de manera personalitzada.

Cal pensar en la innovació com una de les claus de la continuïtat empresarial, i definir les actuacions que s’han de dur a terme i el pla de transició per poder fer-la realitat, per això et convidem a consultar els serveis d'Innovació Estratègica

NOVETAT: Descarrega, clicant aquí, el catàleg de Serveis Subvencionats o Cofinançats als quals pots accedir a través de PIMEC.

 

 

 

Pla de Viabilitat Empresarial és un programa 100% subvencionat per analitzar el teu negoci i preparar-lo perquè segueixi essent viable en el futur. 

 

RelleuPime és un programa d’acompanyament que pretén donar suport en la successió de l’activitat del negoci, i que inclou aspectes estratègics i jurídics, de manera que cap negoci hagi de tancar.

Si ets una empresa de Barcelona, consulta l'edició bonificada del programa Relleu Pime – Programa Barcelona Activa. Ajuntament de Barcelona.

 

Altres programes estratègics als quals et convidem a participar:

 

 

Accelera el Creixement

Un programa d’acompanyament personalitzat, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona, per repensar, transformar l’empresa i identificar les palanques per fer-la créixer. Cofinançat. 

Properament convocatòria 2024.

 

Comerç 21:

Un projecte de PIMEC i la Diputació de Barcelona,  per impulsar el teu negoci comercial. Ja hi han participat més de 150 comerços i les inscripcions són obertes tot l'any. Cofinançat. 

Properament convocatòria 2024.

 

Dimensiona pime

Un programa d’acompanyament amb sessions de treball conjuntes, que generarà un full de ruta a 3 anys vista per tal de concretar la dimensió de la nostra pime, i ajustar-nos i apropar-nos al seu dimensionament òptim. 

 

Consolida't

Programa de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Assessorament personalitzat i formació per a la millora de la gestió empresarial.

100% subvencionat.

Inscripcions tancades.

 

Ben Fet! Qualitat d'aquí. 

La marca que certifica l’origen i la traçabilitat dels productes i serveis catalans

 

Accelera el Creixement Lleida

Un programa d’acompanyament personalitzat, impulsat per PIMEC i la Diputació de Lleida, per repensar, transformar l’empresa i identificar les palanques per fer-la créixer. Cofinançat.

Inscripcions tancades.

 

PECT Priorat

Projecte d’especialització i competitivitat territorial, que té per objectiu potenciar un model de desenvolupament a la comarca del Priorat. Programa finalitzat desembre 2021. 

 

Programa Estructura't i Reorienta't

Acompanyament expert, individual i pràctic que ajudi l’empresa a dimensionar la seva estructura i operacions per assegurar la futura sostenibilitat del model empresarial.

 

Programa Acompanyament a la Direcció

El programa d’Acompanyament a la Direcció pretén dotar les empreses d’un acompanyament expert en els diversos àmbits clau de cada organització.

 

Altres serveis:

  • Dinamització de polígons industrials. Des de PIMEC Polígons donem suport directe a diferents associacions d’empresaris i propietaris de polígons industrials i sensibilitzem el teixit empresarial sobre els avantatges de l’associacionisme.
  • Secretaria de gremis i associacions.
  • Lloguer d’espais. Pel fet de ser soci de PIMEC posem a la teva disposició les nostres sales perquè hi puguis fer reunions, celebrar un esdeveniment o fer una formació.

 

Responsable Estratègia Empresarial
Pere Cots
Director Consultoria Estratègica i Finançament

 

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.