PIMEComerç Baix Llobregat-El Hospitalet dona 22.537€ para la investigación del cáncer infantil

Más de diez asociaciones de comerciantes han participado en la recaudación de las Pulseras Candela, que se destinará íntegramente al Hospital de San Juan de Dios de Barcelona

Barcelona, 3 d’octubre de 2018.-  El passat 27 de setembre, PIMEComerç Baix Llobregat-L'Hospitalet va fer entrega del xec dels diners recaptats de les Polseres Candela al president de l’entitat, David Sánchez. Un valor total de 22.537€ que aniran destinats a la investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat, Barcelona.

Les Polseres Candela són una iniciativa solidària que va sorgir la darrera Setmana del Comerç, impulsada per la Generalitat de Catalunya, quan una desena d’associacions de la zona del Baix Llobregat-L’Hospitalet es van unir, de forma totalment desinteressada i sense cap benefici, per recaptar diners per a aquesta bona causa. Les associacions que van formar part de la iniciativa són: Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, Xarxa Comercial Viladecans, Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, Comerç Pallejà, ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de La Palma de Cervelló), Esparreguera Comerç, Marxants del Baix Llobregat, ACOPA (Associació de  Comerciants i Empresaris de Corbera), Comerç Sant Boi, Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa i l’Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca.

 

Barcelona, 3 de octubre de 2018.- El pasado 27 de septiembre, PIMEComerç Baix Llobregat-El Hospitalet hizo entrega del cheque con dinero recaudado de las Pulseras Candela al presidente de la entidad, David Sánchez. Un valor total de 22.537€ que irán destinados a la investigación del cáncer infantil en el Hospital de San Juan de Dios de Esplugues de Llobregat, Barcelona.

Las Pulseras Candela son una iniciativa solidaria que surgió la última Semana del Comercio, impulsada por la Generalitat de Cataluña, cuando una decena de asociaciones de la zona del Baix Llobregat-El Hospitalet se unieron, de forma totalmente desinteresada y sin ningún beneficio, para recaudar dinero para esta buena causa. Las asociaciones que formaron parte de la iniciativa son: Unión de Tenderos de Sant Vicenç dels Horts, Red Comercial Viladecans, Unión de Tenderos y Comerciantes de Esplugues, Comercio Pallejà, ACEP (Asociación de Comerciantes y Empresarios de La Palma de Cervelló), Esparreguera Comercio, Marchantes del Baix Llobregat, ACOPA (Asociación de Comerciantes y Empresarios de Corbera), Comercio Santo Boi, Asociación de Tenderos y Comerciantes de Olesa y la Agrupación del Comercio y Servicios de Sant Andreu de la Barca.

Compartir: linkedin share button
Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.