AMB y PIMEC impulsan una prueba piloto de certificación de la calidad de polígonos de actividad económica

Barcelona, 8 d’abril de 2019. El director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, Héctor Santkovsky, i el secretari general de PIMEC; Antoni Cañete, han rubricat avui un acord per potenciar la certificació de qualitat dels polígons d’activitat econòmica (PAE) a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquest projecte consisteix a auditar 20 polígons industrials de 20 municipis metropolitans diferents per tal d’iniciar el procés de certificacions amb l’objectiu d’assolir entre 8 i 10 certificacions de qualitat ‘Polígon Q’. A més, aquest aval valora la capacitat de les infraestructures, el nivell de serveis prestats a cada polígon, la millora continua i la interrelació de l’espai amb el territori.

El director de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha explicat que un dels propòsits de l’AMB és teixir la concertació entre els diferents agents econòmics i posar en valor l’expertesa d’entitats com PIMEC, amb la voluntat de seguir millorant aquests polígons d’activitat econòmica.

Per part seva, el secretari general de PIMEC -organisme acreditat per la Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE)- ha destacat que avui s’ha signat un conveni que “permet treballar per posar sobre el mapa els nostres polígons en el segle XXI i donar-los la millor competitivitat”. “És una eina de millora continua que ens permet dissenyar polítiques d’estratègia a mig termini”, ha afegit.

La rellevància d’aquest segell de qualitat es basa en dos punts fonamentals: en primer lloc, serà un imant d’atracció d’empreses cap a aquests polígons industrials, potenciant-ne la reactivació econòmica; i en segon lloc, prestigiarà els municipis metropolitans que tenen aquests PAE.

 

 

 

 

 

 

Documents descarregables: 
Compartir: linkedin share button
Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.