Observatori de la PIMEC

Observatorio de la pimec

El Observatorio de la pimec es el departamento de estudios de la patronal. Las pymes y autónomos son conocedores de sus empresas pero a menudo no disponen de información a nivel agregado, sectorial, territorial o por dimensión empresarial. Por este motivo recogemos datos de los principales organismos oficiales y generamos de propios para aportar información útil para las pymes catalanas. 

En definitiva, el Observatorio pone pone al alcance de los socios de PIMEC y también de la sociedad en general, datos económicos y documentos que pretenden ser útiles para el desarrollo y la mejora de la competitividad de la pyme catalana. 

Consulta datos accediendo a los ESTUDIOS, INDICADORES, o ANUARIOS

 

<-- Volver a la página principal de Apoyo Institucional  

 

 

Otros informes

22 Octubre 2021
11 Diciembre 2020
12 Junio 2020

Estudis

24 Enero 2024

Contacto

Contacte Observatori

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades en aquest formulari seran tractades en un fitxer titularitat de PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, aquesta tractarà les dades amb confidencialitat i només amb el fi de gestionar la vinculació que vostè manté amb PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya i per enviar-li informació relacionada amb PIMEC, petita i mitjana emrpesa de Catalunya. Els enviaments per mitjans electrònics es realitzaran complint amb l’establert a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i comerç electrònic (LSSI). Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per això haurà de dirigir-se a PIMEC, petita i mitjana empresa de  Catalunya, per correu ordinàri al Carrer Viladomat, 174 o bé per correu electrònic a pimec@pimec.org.

Indicadores

17 Abril 2019

También puedes contactar con

Moisès Bonal

mbonal@pimec.org
93 465 45 00

Xat de PIMEC
Selecciona un departament
Un moment si us plau.