Observatorio de la PIMEC

Observatorio de la pimec

El Observatorio de la pimec es el departamento de estudios de la patronal. Las pymes y autónomos son conocedores de sus empresas pero a menudo no disponen de información a nivel agregado, sectorial, territorial o por dimensión empresarial. Por este motivo recogemos datos de los principales organismos oficiales y generamos de propios para aportar información útil para las pymes catalanas. 

En definitiva, el Observatorio pone pone al alcance de los socios de PIMEC y también de la sociedad en general, datos económicos y documentos que pretenden ser útiles para el desarrollo y la mejora de la competitividad de la pyme catalana. 

Consulta datos accediendo a los ESTUDIOS, INDICADORES, o ANUARIOS

 

 

Estudis

25 Octubre 2019
25 Octubre 2019

Contacto

Contacte Observatori

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades en aquest formulari seran tractades en un fitxer titularitat de PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, aquesta tractarà les dades amb confidencialitat i només amb el fi de gestionar la vinculació que vostè manté amb PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya i per enviar-li informació relacionada amb PIMEC, petita i mitjana emrpesa de Catalunya. Els enviaments per mitjans electrònics es realitzaran complint amb l’establert a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i comerç electrònic (LSSI). Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per això haurà de dirigir-se a PIMEC, petita i mitjana empresa de  Catalunya, per correu ordinàri al Carrer Viladomat, 174 o bé per correu electrònic a pimec@pimec.org.

Indicadores

17 Abril 2019

También puedes contactar con

Modest Guinjoan
mguinjoan@pimec.net
93 496 45 00

Moisès Bonal
mbonal@pimec.org
93 465 45 00