Voleu rebre els nostres butlletins?

Descobriu tot el que podem fer per a la vostra empresa.

PIMEC us ofereix un seguit de butlletins electrònics per tal que estigueu al dia de tota la informació rellevant per a la vostra empresa: notícies, descomptes, serveis, promocions, cursos, jornades...

Us convidem a conèixer i a subscriure-us als nostres butlletins electrònics:

 • PIMEC INFORMA
  El nostre butlletí més popular i conegut, que recollirà la informació institucional i la nostra agenda. El butlletí Institucional recollirà totes les actuacions que realitzem als diferents departaments en defensa de les pimes per tal de posar en valor aquesta tasca, a més de compareixences al Parlament, al Tribunal de Relacions Laborals, al SOC...
 • PIMEC SERVEIS I AVANTATGES
  En aquest butlletí rebreu es últimes notícies sobre els serveis de PIMEC i els avantatges i els descomptes que oferim als nostres socis.
 • PIMEC ACTES I JORNADES
  Voleu saber quins actes organitzem? I quines jornades? Gràcies aquest butlletí estareu al dia sobre els esdeveniments de PIMEC arreu del territori on hi trobareu un ampli ventall de sessions empresarials, informatives i institucionals.
 • PIMEC PROGRAMACIÓ DE CURSOS
  Gaudireu de la informació sobre tots els cursos que oferim: gratuïts, subvencionats, a mida... I quan es duran a terme i a on, per així poder escollir entre l’oferta de formació que us proporcionem.
 • PIMEC JOVES EMPRESARIS
  Tota l'actualitat sobre l’emprenedoria i els joves empresaris catalans. Sabreu on trobar-vos per compartir experiències, coneixements, contactes i negocis a través dels nostres serveis i les jornades específiques per a joves.
 • AUTÒNOMS PIMEC
  Al nostre butlletí podràs accedir a les últimes notícies sobre les lleis que afecten aquest col·lectiu, les novetats fiscals, en quin punt es troben les negociacions sobre futurs acords d’interès professional, entre altres informacions rellevants.
 • PIMEC GREMIS I ASSOCIACIONS
  Mitjançant aquest butlletí estaràs al dia sobre les darrerers novetats que us afecten i els serveis dels que podeu disposar.
 • FUNDACIÓ PIMEC
  Amb el butlletí de la Fundació PIMEC estaràs al dia de les novetats sobre l’empresariat com a generador d’ocupació i motor de creixement econòmic i de millora social. Rebràs quines són les mesures i les eines que donem a les pimes i als autònoms per fer empreses socialment responsables, acostant el sector social i empresarial en benefici del bé comú.

 

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades en aquest formulari seran tractades en un fitxer titularitat de PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, aquesta tractarà les dades amb confidencialitat y només amb el fi de gestionar la vinculació que vostè manté amb PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya i per enviar-li informació relacionada amb PIMEC, petita i mitjana emrpesa de Catalunya. Els enviaments per mitjans electrònics es realitzaran complint amb l’establert a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i comerç electrònic (LSSI).Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per  això haurà de dirigir-se a PIMEC, petita i mitjana empresa de  Catalunya, per correu ordinàri al Carrer Viladomat, 174 o bé per correu electrònic a pimec@pimec.org.